Eventkalender

Kontinuerliga aKtiviteter

Håll igång

  • Elljusspåret: Ett underbart motionsspår att ta en promenad eller löptur i.
  • Motionslådorna. Besök lådorna genom att ta en promenad, cykeltur eller en joggingrunda till någon av dem och skriv ditt namn i boken som ligger i lådan. Ibland finns det en liten överraskning i lådorna också!

JuLi 2022

Bion

I Bygdegården
17 juli kl.19.00: DOWNTON ABBEY – EN NY ERA
Drama, Romantik | 2 tim 5 min | Barntillåten | Godisförsäljning

Från den prisbelönte skaparen Julian Fellowes, kommer storfilmen ”Downton Abbey: En ny era”. Det globala fenomenets efterlängtade återkomst till biograferna, återförenar de älskade skådespelarna när de ger sig ut på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkehertiginnans nyligen ärvda villa.
Kyrkan

Lördag 2/7 kl. 18 Musik i sommarkväll
Franska favoriter- Kända schlagers, chansons & filmmelodier med Maud Sparrman och Stefan Vidmark.

Söndag 10/7 kl. 11 4 sön e Trefaldighet. Högmässa med konfimandjubileum fö50 och 25 år i kyrkan. Därefter lunch för anmälda jubilarer. E Björklund o M Schaletsky.  

 Lördag 16/7 kl. 18 Musik i sommarkväll. Jazz på skånska. Gamla folklåtar & koraler i jazztappning med Rasmus borg, Oscar Schönning och Magnus Vikberg.

Onsdag 20/7 kl. 18 Gudstjänst vid Lusthuset på Yxskaftkälen med Marcus Nordenmark o Mats Lindgren. Avtackning och mottagande av kyrkvärd. Fika till försäljning.

Lördag 2/7 kl. 18 Musik i sommarkväll. Blue Mountain Boys. Bluegrass i Bill Monroes anda.

Karlssons kök & bar

Lördag 2/7 kl 18-24 Pubkväll med mat
Lördag 30/7 kl 18-24 Pubkväll med mat

Gåxsjö IF

Vi kommer att delta St Olavsloppet 2 juli!

Motionslådor: Ta en promenad, cykeltur eller en joggingrunda till någon av dem och skriv ditt namn i boken som ligger i lådan. Till hösten dras vinnarna!