Bo arbeta och leva

Mitt i Gåxsjö ligger hotell- och konferensanläggningen Högt, Hett och Säkert med Karlssons Kök och Bar. Det är vi, Kerstin och Stefan som driver anläggningen tillsammans och har gjort så sedan 2014. Namnet Högt Hett & Säkert, kommer från att vi startade med Höghöjdsutbildningar för Vindkraftstekniker och andra som jobbar på hög höjd. Så Högt, kommer från höjden, Hett, kommer från  brandövningarna och Säkert, kommer från hjärt och lungräddningsövningarna. Vi gör fortfarande höghöjdutbildningar, men i betydligt mindre skala idag. Vårt fokus ligger idag på boende och konferensanläggningen, och på att ge bra och personlig service. 

Karlssons

Mat & Dryck

Restaurangen serverar frukost och andra måltider för boende och konferensgäster. Restaurangen är öppet för sällskap efter beställning.  Vi serverar i ofta rätter med rötter och ursprung i den svenska husmanskosten. Vi är inte ändå rädda att ta ut svängarna med rykande färska pizzor ur ugnen, heta indiska rätter eller sval sushi. Allt gjort från grunden. Håll utkik efter våra populära pubkvällar. Pubkvällarna och andra publikt öppna tillfällen annonseras här och i sociala media.

Karlssons

Boende

Här kan du bo för den korta övernattningen , eller bekvämt longstay med kontorsplats. Vi har både moderna lägenheter och hotellrum. Alla boenden hos HH&S har tillgång till snabbt WiFi, tv, kök och tvättmaskin. 

Karlssons

Konferens

Vår konferensanläggning har två stora konferensrum och flera mindre kombinerade kontors-, mötes- och grupprum. konferensrummen kan ta upp till 60 mötesdeltagare i biosittning och ca 24 i skolsittning. Alla mötesrum har mycket bra Wifi , whiteboard och projektor alt. stor tv.

cO-WORKING OCH lONGSTAY

Co-working och longstay